Yeminli (Vampir Efsaneleri 1. Kitap) - Emma Knight

Yeminli (Vampir Efsaneleri 1. Kitap)

By Emma Knight

  • Release Date: 2015-03-24
  • Genre: Fantasy for Young Adults

Description

"Harika bir yeni kitap dizisi! Kaçırmayın! " 
--Morgan Rice, 1 Numaralı Çok Satan VAMPİR GÜNLÜKLERİ’nin Yazarı 

Rachel Wood, babasının transfer olmasıyla, Pennsylvania’daki köklerinden ayrılıp, New York’un varlıklı banliyölerinden Westchester’da, 10.sınıftayken yeni bir liseye başlamak zorunda kalıyor. Yeni arkadaşlar edinmek, bir erkek arkadaş sahibi olmak, kötü kızlar ekibinden uzak durmak ve bu kadar saldırgan bir dünyada nasıl hayatta kalacağını çözmek için çabalarken, kendini işler boyunu aşıyor. İçki içmenin ve ilaçların neredeyse standart olduğu ve sosyal baskıların onu her yönden sıkıştırdığı bu yeni dünyada yönünü bulmakta zorlanıyor.
Kurtuluş ondan hoşlanıyor gibi görünen futbol oyuncusu Rob şeklinde ortaya çıkana kadar her şey Rachel için yanlış gidiyor görünüyor. Fakat tam aralarında bir romantizm doğmak üzereyken oğlanın davranışları kafasını karıştırıyor.
İşler dibe vurduğunda Rachel, Benji adında gizemli bir oğlanla tanışıyor. Benji okuldan, yalnızlığı seven, diğer çocuklardan uzak duran ve Rachel’ı motosikletiyle gezmeye çıkartıyor. Lunaparkta birlikte unutulmaz bir akşam geçiriyorlar fakat işler korkunç şekilde ters gidiyor ve Benji Rachel’ın hayatını kurtararak onu şoke ediyor.
Rachel Benji’nin diğer herkesten farklı olduğunu biliyor ve onun hayatının aşkı olduğunu görüyor. Ve aralarındaki romantizm derinleştikçe onun hakkındaki sırrı öğrenmek için her şeyden vazgeçip vazgeçmeyeceğine karar vermek zorunda kalıyor…

Dizinin 2. Kitabı (ALINMIŞ) ve 3. Kitabı (ISIRILMIŞ) da mevut.